de beweringen van de gelovigen ondermijnen

Na Shinhan Bank, Woori Bank en NH Nonggang Bank, beperkt de KB National Bank de maandelijkse overdrachtslimiet tot $ 10.000 per maand. Het is een maatregel om ‘herhalingsmachines’ te blokkeren met behulp van cryptografische valuta, waaronder Bitcoin.

Volgens de bankbiljetten op 18 augustus beperkt Kookmin Bank de hoeveelheid geld die buitenlanders of niet-ingezetenen kunnen overdragen aan buitenlandse overzeese overheden, zoals internet en smartbanking, tot $ 10.000 per maand.

De Kookmin Bank heeft de overzeese overdrachtslimiet al verhoogd tot $ 10.000 per dag vanaf mei vorig jaar. De overschrijvingskredieten van de afgelopen drie maanden kunnen niet meer dan $ 50.000 bedragen op basis van dezelfde ontvanger.

De maatregel zal worden genomen om de verdachte preventie van overmakingen in het buitenland te versterken, zoals het kopen van cryptografische biljetten door buitenlanders en niet-ingezetenen. Shinhan Bank, Woori Bank en Agricultural Bank hebben ook een maandelijkse limiet van $ 10.000 opgelegd voor overzeese overmakingen, vergeleken met buitenlandse en niet-ingezetenen.

Elon Musk, CEO van Tesla (CEO), die de betaling van Bitcoin heeft opgeschort, heeft een online lezing met aanhangers van Bitcoin over de toekomst van virtuele valuta.

Volgens Bloomberg Communications (lokale tijd) en de economische media Forbes, merkte Musk op dat Bitcoin niet effectief was en begon hij als de vertegenwoordiger van het anti- () Vitcoin-kamp.

Musk, die eerder dit jaar bekend stond als een voorstander van Bitcoin, verklaarde op 12 december dat de bitcoin-winning een negatieve invloed heeft op het milieu en verklaarde dat het de betaling van Bitcoin zou stoppen.

Musk zei op 15 oktober dat “Dogicoin 10 keer de transactiesnelheid en -schaal kan 폰테크 verbeteren en 100 keer de kosten kan verlagen in vergelijking met Bitcoin.””Vitcoin is eigenlijk zeer gecentraliseerd, gedomineerd door enkele grote mijnbouwbedrijven,” zei hij op 16 juli, en merkte op hoe hij de bitcoin-mijnbouwmethoden moest gebruiken.

“Heb je gehoord van virtuele geldexperts, PayPal,” zei hij, terwijl hij benadrukte dat hij een online financiële dienstverleningsbedrijf oprichtte, de voorganger van PayPal. Ik weet waarschijnlijk beter dan jij, ‘zei hij,’ hoe geld werkt.

De voorstanders van Bitcoin gaven Musk de schuld en droegen de tweets opnieuw.

“Het is beter om te riskeren en te zwijgen dan om een ​​tweet te geven die wijst op de onzekerheid van Vitcoin,” zei Sampson Moe, chief executive van Game Development Company, Pixel Matic (CEO), en voegde eraan toe: “Een van de leiders van de PayPal-oprichter en een diep begrip van Bitcoin is luisteren naar het advies van Reed Hoffman.”

Peter McCormack, de presentator van de bitcoin-podcast, zei: “Musk’s kritiek op Bitcoin en Dodgcoin-ondersteuning op basis van slechte informatie kunnen perfect zijn” trollen “(die iemand anders boos maakt op online ruimte).”

Musk antwoordde: “Deze zeer onaangename opmerkingen maken me graag naar Dodgicoin te brengen.”

Toen het debat werd verhit, ging hij naar Billy Marcus, een van de Dodgcoin-ontwikkelaars, die zei: “Er moet geen oorlog zijn tussen Vitcoin en Dodgcoin.Ze kunnen elkaar helpen door naast elkaar te bestaan, “zei hij,” en drong er bij beide partijen op aan om af te zien van de enige oorlog tegen idioten, leugenaars en oplichters.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다