niets om bang voor te zijn

Jun-seok (Yu Oh-seong), Dong-su (Jang Dong-gun), Sang-taek (Seo Tae-hwa) en Jung-ho (Jung Woon-taek) zijn al sinds hun kindertijd goede vrienden, 웹하드순위 maar deze mensen waren schurkenkinderen die ook dingen uit winkels stelen. Na verloop van tijd werden ze middelbare scholieren en Dong-soo werd de beste op school omdat hij een eenhandige persoon was. Later, bij hoge festival een meisjesschool, werd hij verliefd op met de band Rainbow en ontmoette in het huis van Jun-seok’s, en een vierkant relatie tussen Jun-seok, Dong-soo, Sang-taek en Jin-sook begon. U zal door de crisis komen. Daarna kregen ze met zijn vieren ruzie en werden Jun-seok en Dong-soo van school gestuurd. Sang-taek had medelijden met Jun-seok die door hem niet meer naar school kon, dus stal hij in het geheim de huur van het appartement en ging met zijn ouders weg, ging toen naar Jun-seok te zien om een appartement te krijgen. Hij vraagt om samen te gaan naar Seoul met de borg, maar Jun-seok weigert. Daarna gingen Sang-taek en Joong-ho naar de universiteit, Jun-seok was ernstig verslaafd aan drugs als gevolg van de schok van de dood van zijn moeder, en Dong-su werd opgesloten in de gevangenis. Jun-seok, die verslaafd is aan drugs, misbruikt Jin-suk door allerlei seksuele beledigingen en beledigende taal uit te spugen naar Jin-sook, en wordt dan een gangster. Dong-soo, die werd vrijgelaten uit de gevangenis, sloot zich ook aan bij de bende, en Jun-seok houdt vol dat de organisatie van Cha Sang-gon een gangster is en geen gangster, maar Dong-soo weigert en zegt dat hij beter is dan een begrafenisondernemer. In een situatie waarin Dong-soo’s organisatie niet bereid was om het gebied van Jun-seok beetje bij beetje binnen te vallen, duwde Dong-soo Hyung-doo, en Jun-seoks ondergeschikte en oude vriend Doruko kon Cha Sang-gon niet alleen laten, dus hij gewerkt aan de man hieronder. Hij vertelt hen te doden Dong-soo door de uitgifte van een waarschuwing, maar Doruko heeft een plan. Op een nacht stuurt Doruko leden van de bende naar het huis van Dong-soo en probeert aan te vallen, maar het mislukt wanneer Dong-soo, die het verwachtte, ze allemaal in omgekeerde richting verslaat. Uit wraak viel Dongsu’s groep het pakhuis dat door Doruko wordt beheerd aan en doodde Doruko, een naaste medewerker van Junseok, en Changa, een lid van de organisatie, evenals het aanvallen en doden van de arbeiders in het magazijn. Daarna is er een scène waarin Jun-seok de bendeleden leert hoe ze een mes moeten gebruiken, wat controversieel was omdat hij hen leerde doden in de film.In feite heeft zich een moordzaak voorgedaan die dit nabootst. Toen de ruzie tussen de organisaties heviger werd, hadden Dong-soo en Jun-seok een gesprek. Jun-seok zei hem naar Hawaï te gaan totdat de situatie was gekalmeerd, maar Dong-soo weigerde en zei: “Jij gaat naar Hawaï,” en Jun-seok gaat uit bitter, maar Dong-soo vertelt Jun-seok. Het spijt me, ik ga om af te zien Sangtaek, die vertrekt naar Amerika. Maar zodra hij op het punt stond in de auto te stappen, verraadde Eun-gi, zijn handlanger, hem, en de gangsters die door Jun-seok waren geplant, staken Dong-soo met een mes neer. plotselinge aanval en vluchtte, maar het was onredelijk als gevolg van ernstige verwondingen. neem een adem Drie jaar later keerde Sang-taek terug naar Korea nadat hij in de Verenigde Staten had gestudeerd, en daarna werd Jun-seok gearresteerd op verdenking van een moordleraar voor Dong-soo, en het proces ging verder. had besteld, werd hij schuldig bevonden en ter dood veroordeeld. De film eindigt.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다